intreserad av en Valp ?
En valp är det underbaraste man kan skaffa men också det jobbigaste man kan ha !!

Man ska ha tänkt efter på allt innan man bestämmer sig för att köpa en valp, för när du köper en valp av oss köper du en vän för livet!

Någon som ska följa dig genom upp och ner gångar, absolut saker kan hända i livet och det kanske tar en annan väg och man måste skiljas från sin bästa vän. Då står vi där för att hjälpa er att hitta en ny familj som passar, Det gör vi för att vi är måna om er valp köpare och om våra uppfödningar att dom hamnar i bra och passande familjer.


Det här gör också att vi vill gärna höra av er efter att valpen kommer hem till er. Man är alltid välkommen att höra av sig till oss om alla frågor man har om sin valp då vi som uppfödare alltid kommer att vara intresserade av er och era utveckling genom åren.


När ni skickar intresse anmälan till oss, så vill vi att ni ska tänka på att ni inte specifikt kan skicka intresse för just en kull eller valp. Detta är för att vi har inget kösystem hos oss utan vi gör igenom intresse anmälningarna och så väljer vi ut valpar efter vad ni har skrivit och ut efter vad vi känt när vi pratat eller träffats

Följ oss !


Kontakta oss

Undrar du något? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

Hemsidan är skapad med